fredag den 27. september 2013

KÆRLIGHED og PARFORHOLD

I en tid hvor single-kulturen blomstrer og ægteskabet er under hårdt pres, har jeg fundet en meget rammende historie som for mig siger alt. Historien bliver fortalt af en af tidens førende spirituelle ledere - Amma som i dag fylder 60 år:


"Engang, mødte to venner hinanden i en restaurant. Den ene fortalte den anden, at hans ægteskab var blevet arrangeret, og han inviterede sin ven til at deltage i brylluppet. Han spurgte også, om hans ven havde overvejet

ægteskab. 

"Ja", svarede vennen, "Jeg var helt ivrig efter at blive gift, og satte mig for at finde den perfekte hustru. Jeg mødte en kvinde i Spanien. Hun var smuk, intelligent og åndelig, men hun havde ingen verdslig viden, så jeg kunne ikke overveje at gifte mig med hende. I Korea mødte jeg en anden kvinde. Hun var smuk, intelligent og havde både verdslig og åndelig viden, men jeg kunne ikke kommunikere med hende. Så igen, jeg fortsatte min søgning. Endelig mødte jeg hende i Afghanistan -min drømmekvinde. Hun var perfekt i alle henseender. Jeg kunne endda kommunikere med hende ". 


Den første fyr afbrød og spurgte:" Har du giftet dig med hende? "


"Nej", svarede hans ven. 


"Hvorfor ikke?" Spurgte den første fyr. 


"Fordi hun selv, var på udkig efter den perfekte ægtemand. ""-AMMAAmma betyder "Moder" på mange sprog. Mata Amritanandamayi er kendt over hele verden som Amma, eller Moder for hendes ubetingede kærlighed og medfølelse. Hele hendes liv har hun viet til at lindre smerten hos de fattige og dem der lider fysisk og følelsesmæssigt.
Gennem sit liv, har Amma omfavnet og trøstet mere end 32 millioner mennesker.  Amma inspirerer, opløfter, og forvandler gennem hendes fysiske omfavnelse, hendes åndelige visdom og gennem hendes globale velgørenhedsorganisationer, kendt som Embracing the World.  Adspurgt hvor hun får energien til at hjælpe så mange mennesker, svarer hun: "Hvor der er ægte kærlighed , er alt ubesværet. "
Amma betragtes som en af ​​Indiens førende spirituelle ledere og hun udtaler selv, at hendes religion er kærlighed. Hun har aldrig bedt nogen om at skifte religion, men at overveje de grundlæggende principper i deres egen tro og til at forsøge at leve i overensstemmelse hermed.Ingen kommentarer:

Send en kommentar